WELCOME TO THE HEAVEN OF PREMIUM CAKES & BAKED GOODS

Suntem încântați să-ți spunem „Bine ai venit pe la noi!” Poate ne vizitezi din curiozitate, poate din nevoia de a depăși monotonia unei zile banale, poate din dorința de a-ți îndulci sufletul sau poate pentru a-ți transforma evenimentul in ceva special. Oricum ar fi, noi dorim să te invităm în grupul nostru de gourmanzi care iubesc calitatea premium a fiecărui produs. Aici fiecare zi e tradusă în texturi si arome fine, gata să-ți spună povestea. Vă așteptăm cu mare drag să ne treceți pragul, pe Str. Izei nr.2, Cluj-Napoca (punct ridicare comenzi) sau noua noastră locație: Str. Napoca nr.2-4,colț cu Piața Unirii, Cluj-Napoca (cofetărie).

Suntem încântați să-ți spunem „Bine ai venit pe la noi!” Poate ne vizitezi din curiozitate, poate din nevoia de a depăși monotonia unei zile banale, poate din dorința de a-ți îndulci sufletul sau poate pentru a-ți transforma evenimentul in ceva special. Oricum ar fi, noi dorim să te invităm în grupul nostru de gourmanzi care iubesc calitatea premium a fiecărui produs. Aici fiecare zi e tradusă în texturi si arome fine, gata să-ți spună povestea. Vă așteptăm cu mare drag să ne treceți pragul, pe Str. Izei nr.2, Cluj-Napoca.

Suntem încântați să-ți spunem „Bine ai venit pe la noi!” Poate ne vizitezi din curiozitate, poate din nevoia de a depăși monotonia unei zile banale, poate din dorința de a-ți îndulci sufletul sau poate pentru a-ți transforma evenimentul in ceva special. Oricum ar fi, noi dorim să te invităm în grupul nostru de gourmanzi care iubesc calitatea premium a fiecărui produs. Aici fiecare zi e tradusă în texturi si arome fine, gata să-ți spună povestea. Vă așteptăm cu mare drag să ne treceți pragul, pe Str. Izei nr.2, Cluj-Napoca.

CATALOG TORTURI

Suntem încântați să-ți spunem „Bine ai venit pe la noi!” Poate ne vizitezi din curiozitate, poate din nevoia de a depăși monotonia unei zile banale, poate din dorința de a-ți îndulci sufletul sau poate pentru a-ți transforma evenimentul in ceva special. Oricum ar fi, noi dorim să te invităm în grupul nostru de gourmanzi care iubesc calitatea premium a fiecărui produs. Aici fiecare zi e tradusă în texturi si arome fine, gata să-ți spună povestea. Te așteptăm cu mare drag să ne treceți pragul, pe Str. Napoca nr.2-4 sau Str. Izei nr.2 pentru a-ți ridica o comandă.

 

CATALOG TORTURI

Toate comenzile se ridică de pe str. Izei nr.2.

SWEET SHOPAi nevoie de ajutor? Contactează-ne acum!

Câteva motive să ne alegi pentru a-ți contura povestea

Calitate înainte de toate!

Echipa noastră îți garantează cea mai bună calitate pentru toate ingredientele folosite: unt franțuzesc Fléchard ; ciocolată belgiană Callebaut; vanilie pură de Madagascar; pastă pură de fistic/ alune de pădure/ migdale; frișcă naturală 38% (fără caragenan); ouă pasteurizate; făină de migdale/ fistic/ alune de pădure/ nuci; fructe congelate bob cu bob & procesate de noi în laborator.

COFETĂRIA NOASTRĂ

Vă așteptăm în cofetăria noastră din inima orașului Cluj-Napoca, Str. Napoca nr.2-4, colț cu Piața Unirii.

Vă pregătim în fiecare zi o selecție rafinată de prăjituri premium; cafea de origine; ceaiuri exclusiviste; și variante inedite de cadouri premium pentru gourmanzi.

CANDY BAR & EVENIMENTE - Nu există eveniment reușit fără prăjituri bune!

Lasă evenimentul tău pe mâna noastră! Noi știm secretul din spatele oricărui eveniment reușit! Am dezvoltat o gamă specială de produse atent alese, care să combine toate gusturile invitaților tăi. De la prăjituri „mini bites” în foi, la mini choux au craquelin; cream puffs; eclere; macarons; tarte & o diversitate de monoporții. Hai să le descoperi!

Contactează-ne chiar acum la numarul: 0738021828, iar noi suntem aici pentru a da startul evenimentului tău!

Retete inovative

La noi găsești cele mai inovative rețete pentru un răsfăț desăvârșit. Pe lângă influențele moderne din produsele noastre, iubim să reinventăm rețete vechi de prăjituri de casă și să le aducem pe mesele voastre.

Kids' cakes

Realizăm decoruri unice pentru copii! Nu se compară nimic cu fericirea din ochii copiilor atunci când regăsesc pe tortul lor personajul cel mai iubit.

Știm cât este de greu să găsiți prăjituri premium, realizate responsabil pentru copiii voștri, dar care să arate spectaculos! De aceea, echipa noastră a investit mult timp în a vă putea aduce și acest serviciu.

Studii acreditate în domeniu

Ani de studiu și experiență profesională în domeniul culinar, în restaurante de top din Londra, Marea Britanie; cursuri acreditate în domeniul cofetăriei & patiseriei; specializare în cofetărie vegană

2015-2019 Bsc (Hons) Culinary Arts Management @ University of West London

„Punem dragoste și pasiune în ceea ce facem, iar rezultatul este unul pe măsură!”

DESCOPERĂ DELICIILE NADINIERE

Cum comand?

  • 1. Selecteaza produsele dorite

    Produsele noastre sunt irezistibil de tentante incepand cu prima poza

  • 2. Adauga produsele in cos

    Adauga in cos produsele preferate sau descopera noi arome.

  • 3. Inregistreaza-te

    Creaza-ti un cont ca sa poti comanda produsele tale favorite simplu si usor pe viitor

  • 4. Detalii livrare

    Introdu adresa ta exacta si specifica daca doresti sa primesti comanda prin livrare sau vrei sa vii personal sa o ridici din magazin. Deasemenea mentioneaza si data exacta.

  • 5. Savureaza!

    Iti dorim pofta buna si Sarbatori fericite. Daca ti-au placut produsele noastre asteptam feedback.

Ai intrebari? Suntem aici pentru tine!

UNDE NE GĂSEȘTI?

LABORATOR/ PUNCT RIDICARE COMENZI/SHOP:

STR. IZEI 2, CLUJ-NAPOCA

PROGRAM: 09:00-16:30

 

COFETĂRIE:

STR. NAPOCA 2-4, CENTRU, CLUJ-NAPOCA

PROGRAM: 09:00-21:00

Scrie-ne!

lanadiniere@gmail.com

Whatsapp: 0738 021 828

Suna-ne!

0738 021 828

 

Trimite mesajul!